Campingslöjd

JAR form

Campingslöjd är en uppsökande och mobil slöjdaktivitet för barn från 7 år och uppåt. Här kan deltagarna prova på allt från hård- till mjukslöjd och få med sig hem ett egenhändigt slöjdat alster.

Campingslöjd passar till många olika slags event, både inne och utomhus. Alla slöjdformerna är exempel på traditionell slöjd såsom täljning, luffarslöjd, textila tekniker m.m. Grundtanken är att fokusera på glädjen i att få slöjda något eget att ta med hem och att få prova på slöjdformer som annars inte finns möjlighet att pröva. Vi vill också att alla ska känna sig delaktiga oavsett bakgrund.

När Du bokar Campingslöjd dukar vi upp ett långbord med slöjd med olika material och tekniker och många föremål som deltagarna kan inspireras av. Deltagarna kan välja på textila material, plåt, ståltråd och trä. Vi använder lokala produkter i den mån det går och arbetar med enkla handverktyg.

Allt material och alla verktyg som behövs för just ert event tar vi med, det ni som arrangör behöver tillhandahålla är bord och stolar och tält/lokal. Aktiviteten är på 3 timmar med drop-in, max 14 deltagare samtidigt.

Slöjdhandledare Anna Hjortmark och Jeanette Rångeby.

JAR form
Slöjd
7-10 år 11-14 år
På förbestämd plats Utomhus
Arrangör:

JAR form

Bokning & kontakt:

Jeanette Rångeby info@jarform.se 0736-748904

Tillgänglig period:

Hela året

Pris:

12 000:- /tillfälle med två slöjdhandledare
. Materialkostnad 35:- per deltagare
. Resekostnader & traktamente tillkommer
. Moms tillkommer.

Turnérande:

Ja

Målgrupp:

7-14 år

Antal:

40 st

Tidsåtgång:

Drop-in 3 timmar.

Yta/lokal:

Inomhus eller utomhus. Vi behöver 2 bord med stolar att sitta runt och 2 bord till vårt material. Står vi utomhus behövs ett tält på minst 2 x 3 m.

Bygg/Rivtid:

Byggtid ca 1 timme före och 30 min efteråt.

Mörkläggning:

Nej