I en skog

Jord Danskompani

"I en skog" är en dansföreställning som riktar sig till barn och unga. Den är inspirerad av konstnären John Bauers verk samt de sagor som är förknippade med hans målningar. Två dansare tar med publiken på en resa genom ett abstrakt skogslandskap med syftet att utforska barns relation till naturen. 
Share on email
Rekommendera detta
Share on print
Skriv ut

Barn har idag, tack vare digitaliseringen, hela världen tillgänglig i mobiltelefonen. Viljan till att vara ute i naturen är därför inte alltid lika stark. Föreställningen ger barnen en stund att koppla bort sig från internet och istället använda sin fantasi. ”I en skog” är en mycket dansant och fysisk föreställning som sprider rörelseglädje men även erbjuder stunder för eftertanke. Genom mötet mellan dansare och åskådare väcks frågan om hur vi kan hitta tillbaka till vår längtan efter att utforska naturen.

Till föreställningen finns även en tillhörande workshop. Under workshopen får barnen utforska hur ljuden vi hör påverkar vårt sätt att röra oss. Tillsammans gör vi en resa genom olika miljöer och klimat.

Bokning & kontakt:

info@jorddanskompani.se

Tillgänglig period:

2020-2022

Pris:

1:a föreställningen:  10 000 kr. exkl. 25% moms.
2:a föreställningen(samma dag och plats): 6 000 kr exkl. 25% moms.
Ersättning för resa, boende och traktamente tillkommer.

Turnérande:

Ja

Målgrupp:

10-12 år

Antal:

50 pers

Tidsåtgång:

25 min

Yta/lokal:

8×8 m (ej sten eller betonggolv) Fri takhöjd: 3 meter

Bygg/Rivtid:

3h / 1,5 h Bärhjälp: 1

Mörkläggning:

Ja