Salong Koinoor

Teater 23

En discoglittrande berättelse om ensamhet, vänskap och hårspray. På Salong Koinoor är det aldrig en lugn stund! Papiljotter ska rullas, toppar ska trimmas och askfat ska tömmas. Ann Katrin spenderar varenda eftermiddag på mammas salong med att sopa upp hårrester och servera kaffe. Hon drar sig för att gå hem. Där är det så tyst och tomt. För att fly ensamheten fantiserar hon istället om livet utanför hemmets fyra väggar.
Share on email
Rekommendera detta
Share on print
Skriv ut

Salong Koinoor är en discoglittrande och humoristisk föreställning om hur det är att hitta sin plats i livet i en ålder då relationer blir allt krångligare. Om känslan när bästa kompisen hellre vill hänga med en annan tjej klassen, vad som händer när man drar en förhastad lögn om en storebror som är fotbollsstjärna, och hur man med en mums-mums kan tysta klassens mobbare.

Ann Katrin Andréasson tar publiken med på en resa tillbaka till 70-talet och använder teaterns magiska förmåga att snabbt förflytta publiken mellan skolgård och dansgolv, vemod och glädje. Allt ackompanjerat av glittrande sångnummer under discokulans sken. Välkommen till Salong Koinoor!

Av och med: Ann Katrin Andréasson

”Salong Koinoor är teater när det är som allra bäst och Ann Katrin Andréasson gör en imponerande insats – som ensamskådespelare fångar hon ensambarnet in i minsta färgnyans samtidigt som hon generöst visar på teaterns alla fantastiska möjligheter.” – Skånska Dagbladet

Det finns även möjlighet att koppla på Skapande skola-projektet En teaterresa genom tid och rum. Läs mer på www.teater23.se.

Bokning & kontakt:

Sofia Strandberg
040-30 32 23
sofia@teater23.se

Tillgänglig period:

Februari-april 2021, hösten 2021-samt 2022.

Pris:

11 900 kr för första föreställningen.
8900 kr för följande om bygget kan stå kvar (25 % moms tillkommer).
Ersättning för resa, boende och traktamente tillkommer.

Turnérande:

Ja

Målgrupp:

9-11 år

Antal:

60 personer

Tidsåtgång:

ca 45 minuter

Yta/lokal:

8 x 10 meter spelyta. 3 meter takhöjd.

Bygg/Rivtid:

3,5h / 1,5h

Mörkläggning:

Ja