Slöjd för alla

Jarform

Slöjd för alla är en uppsökande och mobil slöjdaktivitet för barn från 7 år och uppåt. Här kan deltagarna prova på allt från hård slöjd till mjuk och även få med sig en egenhändigt slöjdat alster.
Share on email
Rekommendera detta
Share on print
Skriv ut

Alla slöjdformerna är exempel på traditionell slöjd såsom täljning, luffarslöjd, textila tekniker m.m. “Slöjd för alla” passar till många olika slags event, både inne och utomhus. Grundtanken är att fokusera på glädjen i att få slöjda något eget att ta med hem och att få prova på slöjdformer som annars inte finns möjlighet att pröva. Vi vill också att alla ska känna sig delaktiga oavsett bakgrund.

När Du bokar “Slöjd för alla” dukar vi upp ett långbord med slöjd med olika material och tekniker och många föremål som deltagarna kan inspireras av. Deltagarna kan välja på textila material, plåt, ståltråd och trä. Vi använder lokala produkter i den mån det går och arbetar med enkla handverktyg.

Allt material och alla verktyg som behövs för just ert event tar vi med, det ni som arrangör behöver tillhandahålla är bord och stolar och tält/lokal. Aktiviteten kan antingen vara 2 x 2 timmar med föranmälan eller 3-4 timmar med drop-in, max 14 deltagare samtidigt.

Läs mer om vad vi har att erbjuda inom:
Skapande skola

 

 

Bokning & kontakt:

Jeanette Rångeby
 info@jarform.se

0736-748904

Tillgänglig period:

Hela året.

Pris:

12 000:- /tillfälle med två slöjdhandledare
.

Materialkostnad 35:- per deltagare
.

Resekostnader &
 traktamente tillkommer
.

Moms tillkommer.

Slöjdhandledare:
Anna Hjortmark & Jeanette Rångeby

Turnérande:

Ja

Målgrupp:

7-14 år

Antal:

Max 60st

Tidsåtgång:

Drop-in: 3-4 timmar. Föranmälan: 2 x 1,5-2 timmar.

Mörkläggning:

Nej