Gråterskorna

Smålands Musik & Teater

VI KÄNNER ÅT DIG!

Är du trött på att känna? Då har vi den perfekta lösningen för dig. Våra professionella gråterskor uttrycker dina känslor åt dig, så att du kan fokusera på annat. Med bred erfarenhet hanterar vi allt från vildaste glädje till djupaste sorg. Boka din gråterska redan idag!

Gråterskorna är en föreställning om känslornas plats i våra självmedvetna liv. För vi älskar att prata om känslor – men är vi lika bra på att känna dem? Tre gråterskor besöker klassrummet i jakt på nya uppdragsgivare. Och eleverna är den perfekta målgruppen. De har ju trots allt hela livet – med alla känslor det innebär – framför sig.

Manus Tobias Sondén
Regi Anna Ullén
Scenografi Johan Mansfeldt
Kostymdesign Sanna Holmgren Jonsson

Medverkande
Mathias Lithner, skådespelare
Sanna Ingermaa Nilsson, skådespelare
Petter Andersson, skådespelare

Bilder

Bilder:

Information

Bokning/kontakt
Smålands Musik & Teater
Linda Svahn & Anna Espinosa Gärskog
010- 242 80 80
Hemsida
Turné eller besöksmål

Detta utbud är ett besöksmål.

Pris
SKOLPRIS I SPIRA 100 kr exkl. moms
Besöksmål
Kulturhuset Spira
Kulturgatan 3
55324 Jönköping
Tid
60 minuter
Ålder
13-15 år
Årskurs
7-9, BKP åk 7
Maxantal publik
70 inkl. pedagoger
Tillgänglig period:
240910-240927
Workshop

Vår teaterpedagog kommer till skolan efter att ni sett föreställningen och presenterar en situation, där utgångspunkten är kopplat till temat i Gråterskorna. Workshopen utgår från metoden processdrama, vilket betyder att eleverna genom rollspel får pröva olika verktyg för att på ett lekfullt sätt hantera jobbiga situationer och möta sina känslor. Lokal Klassrum, samlingslokal, gymnastiksal eller dylikt. Längd: 45 min* *Ytterligare 15 min om läraren önskar reflektera kring workshopen med dramapedagogen. Pris för en workshop 2500 kr Pris för två workshops samma dag 4000 kr

Övrigt
Skapande skola, Anpassad skola, Barnkulturpengen