Hemliga hörn

Teater Pero

En teaterföreställning i fickformat som kan spelas både utomhus och inomhus. Berättelser är som ballonger, de kan te sig små och lite fladdriga, men med en god berättare kan de fyllas med både poetiska drömmar och rafflande dramatik.

Föreställningen bygger på alltifrån traditionella sagor från hela världen till personliga berättelser och en och annan sägen.
Skådespelarna ruvar på en sagoskatt och väljer berättelser utifrån ålder på publiken. I denna föreställning blommar de ut och delar med sig av sina favoritberättelser. i vissa sagor förekommer även livemusik.

Hemliga hörn är en spännande berättarföreställning i fickformat som kan spelas ute eller inne! Med en enkel scenografi målar
skådespelarna upp varsin värld som är oändligt stor, ty även de små berättelserna kan rymma de stora frågorna.

Skapande skola
Teater Peros föreställningar används ofta i lyckade Skapande
skolaprojekt. Vi erbjuder skräddarsydda workshops med skådespelare eller auktoriserade dramapedagoger för den som vill ha hjälp med ett efterarbete. Kontakta oss för mer information.

Lärarhandledning, med fokus på kreativt skapande, finns att ladda ner på vår hemsida.

 

Bilder

Bilder:

Film / trailer

Information

Bokning/kontakt
Teater Pero
Karin Westholm
08- 458 94 10
Hemsida
Turné eller besöksmål

Detta utbud är turnerande och bokas till er skola.

Pris
Pris: 10 000 kr, 7 000 kr för 2:a fst samma plats och dag Tillkommer: Logi: två rökfria enkelrum, Traktamente: 445 kr/pers/natt, Resa: 80 kr/mil Pris workshop: 6 000 kr, 5 500 kr för 2:a ws samma dag och skola Tillkommer: Logi: två rökfria enkelrum, Traktamente: 445 kr/pers/natt, Resa: 80 kr/mil Moms 25% tillkommer
Typ av lokal
Aula, Bibliotek, Biograf, Gymnastiksal, Klassrum, Konsertsal, Museum, Liten scen, Stor scen, Utomhus, Övrigt
Tid
50 minuter
Bygg/rivtid
Tillgång till lokalen
60 minuter innan
30 minuter efter
Ålder
2,5 – 9 år (vi anpassar innehållet efter målgrupp)
Årskurs
åk F-3
Maxantal publik
50
Yta/lokal
kan spelas utomhus och inomhus på mycket små ytor
Teknikkrav
inga
Mörkläggning krävs
Nej
Tillgänglig period
Höst 2023, Vår 2024, Höst 2024
Workshop

Ett lustfyllt projekt om storytelling och elevens egen röst. Eleverna får utforska det egna berättandet; sitt kroppsliga uttryck, sin röst och sin kreativitet inspirerade av föreställningen Hemliga hörn. I det här projektet får eleverna handledning och guidning av våra skådespelare alt. av våra auktoriserade dramapedagoger i berättandets konst.

Övrigt
Skapande skola, Äppelmärkt, Anpassad skola