Keep it safe

ReAct!

Folk samlas vid startpunkten, spänningen stiger. Alla är här för att ha kul, alla är engagerade i en unik upplevelse. Ingen är ensam. En träffar sina vänner eller finner nya ansikten i vimlet – alla är redo att se något nytt. Det är en rörlig föreställning!

En rörlig föreställning, vad kan en förvänta sig? Vilka är reglerna? Är det säkert? Det som kunde vara ett totalt kaos ter sig som en välorganiserad koreografi.

Mitt bland publiken finns trygga öar av ordning och reda: personal med reflexvästar. Det är de som vet var allting ligger och när allting händer. De finns där för att hjälpa till även om de står på varandras axlar eller dansar som galningar. En gång reflexvästare, alltid en auktoritetens ledstjärna.

Tänk om de inte vet någonting? Tänk om de organiserade det som redan var organiserat och oorganiserade det oorganiserade.

Och kom ihåg: vad du än gör, rör INTE repet!

Genom dans, rörelse och manipulering av olika objekt skapar vi ny logik och nya rum. Vi flyttar oss från A till B och bjuder folk att följa med.

Vi leker med publikflödet och ställer frågor inte bara kring regler och sociala normer som finns i folkmassor utan även gällande gruppinflytande, individuella val samt ivern att ha kul.

På denna livliga plats, med bara våra kroppar, ett rep, en visselpipa och några trafikkoner, ämnar vi påverka rörelsen, känslorna och uppmärksamheten hos publiken.

Vad skulle hända med en föreställning om publiken tappade kontrollen?

Arrangör:

ReAct!

Bokning & kontakt:

ReAct! – Actions moving
072 83 461 83
info@reactactions.com

Tillgänglig period:

Hela läsåret

Pris:

19 000 kr ex. moms

Ytterligare föreställning samma dag:
8 000 kr ex. moms

Resa, logi och traktamente tillkommer för 5 personer.

Turnérande:

Ja

Målgrupp:

6-12 år samt familj, men fungerar även för andra åldrar

Antal:

Max 150 personer

Tidsåtgång:

35 minuter

Yta/lokal:

Skolgård, gympasal, sportfält, entréhall. Föreställningen rör sig genom utrymmet och är väldigt anpassningsbar utifrån givna omständigheter. Det behövs dock en total yta om minst ca. 300 m2 som publik och artister delar.

Bygg/Rivtid:

Ingen riggningstid krävs. Föreställningens natur kräver dock att vissa element måste provas och anpassas på plats där föreställningen ska utspela sig. Minst 2 timmar behövs i utrymmet för förberedelser. Inga andra tekniska krav.

Mörkläggning:

Nej