MMK – Mobile Music Kit

ShareMusic & Performing Arts

Upptäck spännande instrument och spela på helt nya sätt. Under ShareMusics MMK-workshop får deltagarna på ett kreativt sätt utforska de tekniska möjligheterna som öppnar upp för alla att delta och skapa tillsammans, oavsett bakgrund, erfarenhet och funktionsförutsättningar.

ShareMusics Mobile Music Kit – MMK – är en låda som innehåller ett tiotal musikteknologiska instrument, ett mixerbord och en högtalare. Med MMK kan vi möta våra deltagare var som helst, i en musiksal eller ett klassrum, i aulan, på en scen, i en kyrka – era förutsättningar och möjligheter bestämmer. Fokus ligger helt på det kreativa improviserade musicerandet. Under en MMK-workshop för vi löpande samtal kring och ger praktiska exempel på inkluderande skapande arbete som passar för målgruppen.

En MMK-workshop passar alla. Vi anpassar workshopen utifrån varje grupps förutsättningar. ShareMusics workshopledare är rutinerade och etablerade konstnärer med expertis inom sitt område. Våra workshopassistenter bidrar med erfarenhet av inkluderande konstnärligt arbete. Tillsammans utgör de ett konstnärligt team som guidar gruppen genom workshopen.

Som arrangör ansvarar du för att det finns en ändamålsenlig lokal utrustad med eluttag, stolar till deltagarna samt ett par bord till MMK. Vid längre workshops rekommenderar vi dig också att bistå med lättare förfriskningar, exempelvis frukt samt kaffe/te och vatten till deltagarna. Tänk också på att workshopen kan komma att låta en hel del. Det är därför inte fel att kunna bistå med hörselskydd till de deltagare som kan känna behov av sådana och förvarna eventuella grannar.

Workshopen erbjuds på tre olika nivåer – grund, fördjupning och avancerad. Inga förkunskaper krävs. Kontakta oss för att diskutera vilket upplägg som passar just er bäst.

Worskhop_molndal_20191203-kopiaMMK5

ShareMusic & Performing Arts
Interaktivitet, Musik
11-14 år 15-19 år
Klassrum Aula Liten scen
Arrangör:

ShareMusic & Performing Arts

Bokning & kontakt:

Klara Blomdahl, klara@sharemusic.se, 0737-881588

Tillgänglig period:

Workshopen finns bokningsbar året om.

Pris:

Från 10 000 SEK

Turnérande:

Ja

Målgrupp:

Från årskurs 4 och uppåt.

Antal:

Max 30 personer.

Tidsåtgång:

Från 90 minuter.

Yta/lokal:

En fri yta för två bord och stolar till deltagarna.

Bygg/Rivtid:

1h/1h

Teknik:

Vi har med oss all teknik, men behöver två bord och ett vanligt eluttag.

Mörkläggning:

Nej

Workshop:

MMK är ett workshopkoncept.