När Harry mötte Iggy

Teater 23

Ett musikaliskt vänskapsdilemma under bar himmel.

Följ med in i skogen och möt haren Harry och igelkotten Iggy, två lustiga och musikaliska kompisar som håller ihop i vått och torrt. Faktum är att ända sen Harry hittade Iggy, vinterdvalandes i en lövhög, har de varit varandras bästisar och tillbringar varje vaken stund ihop. En dag börjar Iggy att smussla med något i buskarna och Harry blir alltmer nyfiken på vad det är som är så hemligt. Till slut avslöjar Iggy att hon har skaffat sig en vän till och genast börjar svartsjukan att grabba tag i Harry.

När Harry mötte Iggy är en nyskriven dramatisering av Mats Wänblad och Per Gustavssons böcker om Haren och Igelkotten. En varm och omtänksam skildring av hur svartsjuka kan sätta krokben för de bästa av vänner och om vikten av att respektera andras känslor. Ett vänskapsdilemma framfört med mycket humor och en tjusigt operaklingade sångrepertoar! Föreställningen har dramatiserats och regisserats av Gunilla Andersson som tidigare stått för regin till bland annat Kaninkraschen och Pappa är ute och cyklar på Teater 23.

Föreställningen är anpassad för att spelas utomhus och vår flyttbara teatervagn kan enkelt ställas upp på skolgårdar, gräsmattor, campingplatser eller stadstorg. Vi tar med oss tält för att kunna vädersäkra en del av publikplatserna, så att vi även kan spela vid lättare regn eller starkt solsken.

Bilder

Bilder:

Film / trailer

Information

Bokning/kontakt
Teater 23
Ebba Kotz/Sofia Strandberg
040 -30 32 23
Hemsida
Turné eller besöksmål

Detta utbud är turnerande och bokas till er skola.

Pris
12 500 kr för första föreställningen. 8 400 kr för följande om bygget kan stå kvar. (25 % moms tillkommer). Ersättning för resa, boende och traktamente (tre personer) tillkommer. Priserna gäller för föreställningar som bokas fram till 15 juni 2024. Med reservation för prisförändringar kommande år.
Typ av lokal
Utomhus
Tid
45 minuter
Bygg/rivtid
Tillgång till lokalen
120 minuter innan
60 minuter efter
Ålder
5- 9 år.
Årskurs
Åk F-3.
Maxantal publik
Skolföreställning: 75 personer (totalpublik, både vuxna och barn). Offentlig föreställning: Obegränsat antal. Vi medtar sittkuddar till cirka 75 barn.
Yta/lokal
Bredd: 17 m (fri plan yta) Djup: 21 m (fri plan yta) Takhöjd: 5 m Är publikplatser inräknade i måtten ovanför: Ja, inom dessa mått ryms scen, publikplatser och teknikbil. Står utövare av utbudet eller arrangör för publikplatser: Utövare
Teknikkrav
El: Vi behöver 10 Amp, 230 V framdragen till spelplatsen. Transport och teknik: Vi medtar en transportbil och ett släp som behöver köras in på spelplatsen. Teatern medtar all teknisk utrustning, inklusive högtalare och myggor. Bärhjälp: Vi behöver bärhjälp av två personer 1 h vid ankomst och 30 min vid riv. En av dessa ska ha god kännedom om spelplatsen.
Mörkläggning krävs
Nej
Tillgänglig period:
240501-241006
Workshop

Föreställningen har en specialanpassad digital syntolkning, som gör att den kan syntolkas vid varje speltillfälle utan extra kostnad.

Övrigt
Anpassad skola