SOPOR

Trupp Trunk

En lustfylld och inspirerande clown och cirkusföreställning om en av vår tids stora ödesfrågor -sopor! I havet har en ö av sopor växt fram. Sopön är nu tre gånger så stor som landet Frankrike. I Frankrike bor det mest fransmän. I havet bor det mest havsdjur, men vem kan bo på en sop-ö?

Träffa de tre clownerna som lever på ön. De städar och sorterar, leker och jonglerar, testar och balanserar. Med sopor kan en ju göra så mycket. Varför skulle någon vilja slänga dem? Och vem är det som fortsätter skräpa ner när clownerna städat upp? Kan naturen få liv igen i en förorenad sopvärld?

Bilder

Bilder:

Film / trailer

Information

Bokning/kontakt
Trupp Trunk
Karin Svensson
0702- 31 40 62
Hemsida
Turné eller besöksmål

Detta utbud är turnerande och bokas till er skola.

Pris
16 000 kr exkl. 25% moms för en föreställning 28 000 kr exkl. 25% moms för två föreställningar, samma dag och på samma plats Ersättning för resa, boende och traktamente tillkommer
Typ av lokal
Aula, Gymnastiksal, Konsertsal, Liten scen, Stor scen
Tid
40 minuter
Bygg/rivtid
Tillgång till lokalen
180 minuter innan
60 minuter efter
Ålder
4-10 år
Årskurs
Åk F-4
Maxantal publik
120
Yta/lokal
Bredd: 7 m Djup: 5 m Takhöjd: 4,5 m Är publikplatser inräknade i måtten ovanför: Nej Står utövare av utbudet eller arrangör för publikplatser: Arrangör
Teknikkrav
Vi behöver ett eluttag: 1 x 10A. Vi har med oss eget ljus och ljud (men där det är möjligt använder vi gärna spelplatsens ljud)
Mörkläggning krävs
Ja
Tillgänglig period
Vår 2024, Höst 2024
Workshop

Det finns ett metodmaterial kopplat till föreställningen som erbjuds gratis till alla som är intresserade

Övrigt
Anpassad skola