Träd, hopp och kärlek

Teater Jaguar

Det finns inget som är mer magiskt än verkligheten!

I Teater Jaguars skog vimlar det av romantiska rådjur, vimsiga ugglor och matglada larver! På den mossiga stenen sitter den sorglöse naturälskaren och dricker sitt kaffe, medan hurtfriska orienterare och hjältemodiga riddare från förr swishar förbi. I den solvarma gläntan står den vidsynta gamla eken, stadigt som den alltid har gjort, när det plötsligt dyker upp en bortsprungen flicka…
 
Om man känner sig ensam och vilse, eller är ledsen och ingen finns som vill lyssna, då kan man bli vän med ett träd.

Trädet har hur mycket tid som helst. Det har en stam som man kan luta sig mot och en krona som skyddar mot regn och insyn. Om man följer stammen uppåt med blicken, och ser hur grenarna sträcker sig mot ljuset, så öppnar sig bröstet och man kan andas in himlen.

Man kan lita på ett träd. Det har djupa rötter och kan inte fly när det blir jobbigt läge. Man kan anförtro sig. Trädet står kvar, lyssnar och tröstar. Trädet säger: Jag finns här för dig, jag har funnits i tusentals år, jag har sett mycket i mina dar, och många. Nu ser jag dig och jag glömmer dig aldrig. Lyssna till mina löv i vinden! De sjunger för dig!

Med Träd, hopp och kärlek hoppas vi kunna ge alla i publiken en rolig, rörande och musikalisk teaterstund. Och efteråt kanske få de att se med andra ögon på träden omkring oss. Det finns inget som är mer magiskt än verkligheten!

Bilder

Bilder:

Film / trailer

Information

Bokning/kontakt
Teater Jaguar
Daniel Nilsson (producent)
0735-15 48 51
Hemsida
Turné eller besöksmål

Detta utbud är turnerande och bokas till er skola.

Pris
12 800 kr (Första föreställningen), 9 900 kr (Andra föreställningen, samma dag och lokal). Resa, logi och traktamente tillkommer. 0 kr i moms tillkommer.
Typ av lokal
Aula, Gymnastiksal, Konsertsal, Liten scen, Stor scen
Tid
30 minuter
Bygg/rivtid
Tillgång till lokalen
180 minuter innan
90 minuter efter
Ålder
4-9 år
Årskurs
Åk F-3
Maxantal publik
100
Yta/lokal
Bredd 6 m, djup 4 m och takhöjd 4 m. Publikplatser är ej inräknade. Arrangören står för publikplatser. Gärna scen och salong. Loge med spegel för 3 personer.
Teknikkrav
Teater Jaguar tar med eget ljud och ljus. Elkrav: 1 x 16 A alt. 32 A + 1 x 10 A (Dvs 3-fas uttag, plus ett fast uttag).
Mörkläggning krävs
Ja
Tillgänglig period
Höst 2023, Vår 2024, Höst 2024
Workshop

Nej

Övrigt
Anpassad skola