TROLLFLÖJTEN

MINOPERA

TROLLFLÖJTEN - Mozarts mest kända opera i helt ny tappning! Speciellt anpassad för skolbarn.

Trollflöjten –  En historia om kärlek, mod och magi som med hjälp av Mozarts underbara musik för oss bort till en helt annan värld. En värld där vänskap och tapperhet betyder mer än allt annat.

Lika interaktiv som alla av MINOPERAs produktioner. Här får barnen sjunga med, komma med inpass och förslag och hjälpa till så att historien får ett lyckligt slut. Trollflojten-Klinget-1Uovqh9o

MINOPERA
Musik, Teater
7-10 år 11-14 år
Aula Gymnastiksal Liten scen Stor scen Konsertsal

Film / Trailer:

Arrangör:

MINOPERA

Bokning & kontakt:

AnnaKarin Ranelf – Producent producent@minopera.se Tel. 0708 70 87 70 Även info@minopera.se

Tillgänglig period:

2023-2025

Pris:

Inom Region Jönköping gäller rabatterat pris: 12 500 kr – 1a föreställning. 2a-3e 9 500 kr (inkl moms)samma dag och plats. Reseersättning 25 kr/mil (från Jkpg). Utanför Region Jkpg är priset 15 000 kr för 1a föreställning.

Turnérande:

Ja

Målgrupp:

7-12 år

Antal:

max 100

Tidsåtgång:

45 minuter

Yta/lokal:

6x6m, takhöjd 2,6 m

Bygg/Rivtid:

60 minuter

Teknik:

Tillgång till eluttag. MINOPERA har med all utrustning.

Mörkläggning:

Ja

Workshop:

I vår uppskattade operaworkshop som enbart kan bokas i samband med bokning av föreställning bjuds barnen in till eget skapande. Våra musiker som har pedagogisk utbildning och erfarenhet kommer till er lokal och har med sig allt som behövs för att barnen ska kunna få skapa sina egna verk. Mozarts musik och vår föreställning vill inspirera till att skapa t ex en bild, skulptur eller peruk. Lekfulla musikaliska övningar, prova sin röst i nya klanger och med olika känslouttryck. Vi skapar små scener tillsammans, så barnen får en glimt av rollgestaltning med musik, och hur de kan uttrycka sig på ett nytt, roligt och inspirerande sätt. De får pröva sina ”operavingar” !